Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 22/09/2013. Diada de la Mercè a Barcelona.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

La plaça de Sant Jaume de Barcelona s'omplirà aquest diumenge de gom a gom per viure una nova edició de la Diada de la Mercè de Colles Convidades. Els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa acompanyaran, un any més, els Castellers de Barcelona, en una actuació per a la qual s'esperen grans fites castelleres.
Els vilafranquins anuncien com a gran repte el tres de nou amb l'agulla i no descarten repetir un pilar de vuit que diumenge passat ja van descarregar a Tarragona. Per la seva banda, els Minyons de Terrassa arriben a plaça amb la intenció de refer-se de les últimes ensopegades. Per això, els seus objectius passen per anotar-se la tripleta màgica, és a dir, tres i quatre de nou i cinc de vuit, arrodonida, això sí, per un pilar superior, segurament el de set. Els amfitrions, en canvi, viuen el seu moment més dolç i tenen la intenció de posar-hi la cirereta repetint la millor actuació de la seva història: tres de nou, cinc de vuit, quatre de vuit amb l'agulla i pilar de sis. No sabrem fins a última hora si els barcelonins fan un pas més amb el quatre de nou amb folre. Tot dependrà dels darrers assajos.
TV3 oferirà, per segon any consecutiu, un ampli resum de la diada més turística del calendari casteller, a partir de les 19.35. L'actuació també es podrà seguir en directe a través de tv3alacarta.cat.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari