Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 25/09/2013. Amb camisa.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Amb camisa
Persones de qualsevol gènere, edat, procedència o condició social s'enfaixen cada setmana per enlairar castells arreu de Catalunya. Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana hem recorregut els carrers de Barcelona per saber com són els castellers. També hem anat fins a Valls, on hem conegut la història de Pere Rico. Va ser l'aixecador del primer 3 de 9 amb folre descarregat al segle XX, l'any 1986, i avui, després de tres dècades de castells, continua sent una de les peces clau de la Joves de Valls. 
Hem estat a la Festa Major de Santa Tecla a Tarragona, on les quatre colles de la ciutat hi han rendit al màxim nivell. La Jove hi descarrega el tercer 5 de 9 amb folre de la temporada i prova per primera vegada a la història el pilar de 8 amb folre i manilles; els Xiquets revaliden una nova tripleta i ja pensen en reptes superiors; els Castellers de Sant Pere i Sant Pau repeteixen la millor actuació de la seva història i es queden a un pas del 4 de 8 i, finalment, els Xiquets dels Serrallo tornen a assolir els seus millors registres de l'any, en una de les millors diades de Santa Tecla que es recorden. 
Al programa d'aquesta setmana, també hi podrem veure, entre altres coses, els castells més destacats de la Diada de la Mercè a Barcelona.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari