Inici Notícies Assemblea General Ordinaria 2022
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

20220219_larboc_assembleageneral_jaumeventura_webD’esquerra a dreta, el cap de colla, Joan Ingalda; la secretària, Mercè Sierra i el President, Laureà Inglada.

 

Oli en un llum

El passat dissabte 19 de febrer a les 17:00 hores, els Minyons de l'Arboç van celebrar l'assemblea general ordinària 2022 al seu local social. Van assistir una quarantena de persones, les quals van sortir molt animades i amb gran entusiasme pel plantejament de la nova temporada.

L'assemblea va anar com "oli en un llum". El seu president, Laureà Inglada Solé i la secretària, Mercè Sierra Sánchez, van oferir al detall tota la informació del que ha estat aquests dos últims anys de pandèmia i com els ha encarat la colla, amb una renovació total del local, amb la sostenibilitat de l'economia i l'establiment de les condicions òptimes per enfrontar una engegada de l'activitat castellera, que es preveu molt dificultosa per la globalitat del món casteller.

Han estat dos anys en els que la colla no ha parat de treballar: actius a les xarxes socials, al grup particular de WhatsApp, felicitant individualment a cada membre amb un video personalitzat d'aniversari, actualitzant la web... així com fent diferents actes i caminades per poder mantenir viva la flama de la colla.

El seu cap de colla, Joan Inglada Solé, va recalcar la gran temporada feta l'any 2021; un any que serà recordat per l'esforç de la colla per tornar a fer castells. I preveu que aquest any 2022 la colla tornarà amb molta més il•lusió a les places.

La temporada actual ja està a punt per a que els Minyons de l'Arboç tornin al lloc on els hi pertoca ser, per a que es torni a gaudir dels castells.

Pel moment els Minyons de l'Arboç tenen unes 20 actuacions confirmades i estan a l'espera de tancar alguna més; com l'actuació a La Gornal, una plaça en la qual des del 2008 no hi participen i que volen recuperar per la gran estima a la seva gent. Cal destacar que en la seva diada comptaran amb les actuacions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove dels Castellers de Sitges i la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

Els Minyons de l'Arboç aquest any celebren enguany els 20 anys de la represa de la colla.

El casteller Javier de Haro serà l'encarregat de l'organització dels diferents actes de celebració que es faran durant tot el 2022. Un d'aquests actes serà la sortida a Algemesí (Valencia), convidats per la colla de la Nova Muixeranga d'Algemesí. Una sortida de tot un cap de setmana, amb actuació a la plaça Major, el quilòmetre zero de les Muixerangues. Una sortida per agafar aire i fer colla, un desitjat premi després d'aquests dos anys de restriccions i treball per no decaure. També dins dels actes d'aniversari els Minyons de l'Arboç celebraran jornades compartides amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya; inauguraran la renovació del local; faran diverses taules rodones; presentaran la web de l'entitat VIRD, entitat dedicada a la recerca de dades de tota la història dels Minyons, la qual compta amb milers de fotos i videos; organitzaran caminades populars, calçotada i altres actes festius que encara estan acabant de quadrar.

Els Minyons de l'Arboç aposten pel retorn de la normalitat i per a que la colla pugui créixer en tots els sentits, sent la colla gran que es mereixen.

La colla reprendrà els assajos el dimecres 2 de març i engegarà la temporada el 2 d'abril a Vilanova i la Geltrú.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CERDANYOLA
 •   30 juny, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 30 de Juny del 2024

  10:00h. Poliesportiu (els que van en autocar)

  11:30h. Plaça a determinar

  12:00h. Plaça a determinar

  Acompanyarem als Castellers de Cerdanyola

  Desprès ens quedarem a dinar amb ells els que vulgueu


 • ACTUACIÓ A BANYERES DEL PENEDÈS
 •   14 juliol, 2024 (12:30)

  DIUMENGE 14 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR DE BANYERES DEL PENEDÈS

  12:00h. Plaça de l'Om

  12:30h. Plaça de l'Om

  Amb els Xiquets de Torredembarra

   

  Anirem a esmorçar a les 10:00 hores del matí qui vulgui apuntar-se...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari