Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 30/10/2013. Tot canvia.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Aquest cap de setmana ha estat d'allò més intens al món casteller. Han estat diverses i interessants les actuacions que hi ha hagut arreu del territori. Més enllà de l'especial sobre la diada de Santa Úrsula que TV3 va oferir el mateix diumenge a la tarda, el "Quarts de Nou" va anar fins a Sabadell i Girona, on les colles havien anunciat castells de màxima dificultat. Però per al programa d'aquesta setmana també tenim imatges de les diades de Reus, on els amfitrions van repetir la millor actuació del seu historial, i del Roser -a Vilafranca del Penedès-, i on els Xicots de Vilafranca i els Castellers de la Vila de Gràcia hi van fer història: els penedesencs van carregar el seu primer 5 de 8 i els de Gràcia van fer l'aleta al 3 de 9 amb folre i van descarregar-hi el seu primer 4 de 8 amb agulla.
La situació que es va viure aquest cap de setmana: amb diferents focus d'interès i amb castellers i aficionats pendents del mòbil per saber què passava a la resta de places té poc a veure amb el que passava fa només uns anys enrere. Per veure com ha canviat el món casteller els últims anys, hem assistit a una conversa entre el Ramon San Nicolás, casteller veterà de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i el Guillem Vinyes, el jove cap de colla dels Nens del Vendrell.
I, atenció, perquè aquesta setmana la canalla de la Colla Jove Castellers de Sitges ens impartirà una classe d'història castellera molt didàctica!

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari