Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
08-05-2011
Torredembarra
Diada castellera solidària "Tots amb la Nicole"
Plaça Mossèn Joaquim Boronat

Fitxa tècnica

P/4, 2/6, 3/7, 5/6, 2P/4
P/4, 5/6, 3/7, 2/6, P/5
P/4, 3/7(id), 3/7, 4/7, 5/6, P/5, P/4
P/4, 2/6, 3/7(id), 5/6, 4/6a, P/5

Informació de la diada

Diada benèfica profitosa
Text: Jaime Bueno Sánchez


La primera actuació important dels Minyons per a poder posar a prova els nostres assajos va arribar el passat 8 de maig. Ens vam desplaçar en cotxes particulars fins a Torredembarra en motiu d'una diada benèfica per recaptar fons per a ajudar una nena petita amb càncer. En la diada hi van participar, juntament amb nosaltres, les colles castelleres de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers d'Altafulla, els Nois de la Torre. Però no tot van ser castells, primerament es va fer una petita cercavila amb batukada inclosa des de la Plaça de la vila (ajuntament antic) fins la Plaça de les Monges on es va fer la actuació castellera sobre les 12h del migdia.


Els Minyons vam aprofitar l'ajut de les altres colles per a enlairar el primer castell de set de l'any, el 3de7. Un castell lleugeret de terços i amb uns quarts ja massa "experts" en la matèria que no va perillar en cap moment. Un tronc i una pinya impecables que van demostrar que estem fent bé les coses. A continuació es va descarregar la torre de 6, castell que ja el tenim per la mà i es porta a gairebé totes les actuacions. En tercera ronda vam descarregar un 5de6 força bonic, també el primer de l'any. En ronda de pilars es van fer dos pilars de 4 simultanis, però potser podríem haver estat més vigorosos i haver-nos decantat pel pilar de 5, ja descarregat dies abans en assaig. 
Salut i castells Minyons!

Imatges

torredembarra_08052011_ana_sanchez_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia