Inici Els Minyons Història Caps de Colla
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
30-01-2022
Valls (Passeig de l'estació)
Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1
Passeig de l'Estació, 12 del migdia.

Fitxa tècnica

Pd4, Pd4(id), Pd4(id), Pd4, Pd4

Informació de la diada

Els Minyons de l'Arboç a les Decennals de Valls

El Minyons de l'Arboç hem actuat aquest passat diumenge dia 30 de gener de 2022 a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. L'esdeveniment reuneix cada deu anys les colles castelleres en un únic lloc, espai i dia amb esperit no competitiu. En aquesta ocasió, a causa de la pandèmia, les colles participants a la trobada han estat 28: Minyons de l'Arboç, Castellers de Badalona, Castellers d'Esparraguera, Castellers del Foix de Cubelles, Vailets de Gelida, Margeners de Guissona, Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Mediona, Castellers de Mollet, Colla Castellera Matossers de Molins de Rei, Torraires de Montblanc, Castellers del Poble Sec, Xiquets de Reus, Castellers del Riberal de la Catalunya Nord, Castellers de les Roquetes, Castellers de Sabadell, Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, Xiquets del Serrallo, Colla Jove de Castellers de Sitges, Colla de Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Terrassa, Nois de la Torre, Xiquets de Torredambarra, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i Xiquets de Vila-seca.

El format de la Trobada, ha estat de tres rondes simultànies al Passeig de l'Estació, on els Minyons de l'Arboç, a causa de la situació covid i la falta de pom de dalt ens ha portat solament a fer pilars. Hem fet un Pilar de4, en segona ronda dos intents desmuntats de Pilar de 4 i un Pilar de 4, i per acabar en tercera ronda un altre Pilar de 4.

Acte seguit hem anat a la plaça del Blat on cada colla castellera, per ordre d'arribada a la plaça, fèiem un pilar. Els Minyons hem fet un Pilar de 4 molt emocionant per tot el que representa enlairar un castell a la Plaça del Blat.

Imatges

20220130_valls_pd4_passeigestacio_eduardkemperman_041_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A SANT VICENÇ DELS HORTS
 •   21 juliol, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 21 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR

  10:00h. Poliesportiu (els que van amb autocar)

  11:30h. Plaça de la Vila

  12:00h. Plaça de la Vila

  Amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i Castellers de Caldes (Escaldats)


 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari