Inici Notícies Actuació Minyons de l'Arboç a Vilafranca
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Consolidació i creixement 

 

Aquest dissabte passat els Minyons vam acuar conjuntament amb la Jove de Vilafranca i els Castellers de les Roquetes en la diada del 13è aniversari de la Jove Vilafranquina.

Va ser una gran diada per a nosaltres malgrt les altres dues colles no van tenir el seu millor día. La política de renovació de la colla liderada per la junta administrativa amb Laureà Inglada al capdavant està donant els seus fruits. Noves incorporacions pràcticament a cada assaig i actuació fan que renovem les il-lusions i que la feina pas a pas i amb paciència doni els seus fruits.

Aquest dissabte vam encoratjar-nos una mica més amb l'optimisme de la junta tècnica, la feina de l'administrativa i la il-lusió amb les noves incorporacions.

Una desena de noves camises han debutat al tronc en les primeres tres actuacions de la temporada, demostrant la progrssió, i en vindran més encara. A Vilafranca van ser-ne quatre els debuts i el resultat van ser tres construccions de sis impecables executades amb solvència.

Poc a poc anem cimentant el futur proper de la colla amb ganes renovades, obrint el ventall de reclam dins la societat arbocenca i de la comarca.

L'actuació en sí va ser força plàcida per a nosaltres, completant tres i quatre de sis i estrenant el quatre amb l'agulla sense grans dificultats. Nous reptes ja estan al caure com ara el cinc i la torre, molt treballats al nostre local, i un parell de pilars de cinc encara més treballats. Continuem amb la dinàmica d'assaigs dimecres i divendres per anar lligant totes les novetats.

Esperant molt animats la propera diada seguirem treballant per ampliar el ventall tant de construccions com de noves incorporacions.

 

Salut i castells!

Foto: Anna Montoto

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A SANT VICENÇ DELS HORTS
 •   21 juliol, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 21 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR

  10:00h. Poliesportiu (els que van amb autocar)

  11:30h. Plaça de la Vila

  12:00h. Plaça de la Vila

  Amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i Castellers de Caldes (Escaldats)


 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari