Inici Notícies Actuació a Vilafranca del Penedès
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Pitjant l'accelerador

 

Arribàvem amb molta moral a aquesta diada de Vilafranca després de l'augment de participants i la qualitat als assajos previs. El treball amb la canalla va donant el seu fruit i la mirada amb optimisme de la temporada que tenim per davant és un fet.

Per començar, la Jove dels Xiquets de Vilafranca i nosaltres vam plantar dos pilars de quatre davant el monument pilaneer de la plaça de Santa María. Tot seguit vam anar en comitiva fins la plaça de la Constitució per prosseguir amb la diada.

Un cop allà, ja de sortida, el Cap de Colla va voler anar fort amb la torre de sis. Dues estrenes de segons en aquesta construcció es van mostrar prou sòlides, el Laureà (el nostre president) i el Xavi de Haro van complir a bastament. Malgrat l'enxaneta no va aixecar el braç i va baixar pel mateix lloc degut als nervis, si que va posar els dos peus correctament, Torre descarregada només començar.

Per no abaixar la guàrdia com a segon castell vam encarar el cinc de sis. Malgrat la lentitud de pujar d'una acotxadora la construcció va aguantar bé fins a ser descarregada. La diada anava rodona i calia rematar amb una altre sis de categoria, el quatre amb l'agulla.

El tercer castell no va comportar cap mena de problema i va ser descarregat amb solvència. Ja només calia posar la cirereta, però aquesta ens va sortir amargant. Un pilar de quatre aixecat per sota se'ns va arriar al darrer segon pel xivarri i la poca concentració. Segon i cap de pinyes no es van poder sentir i l'ordre de la darrera aixecada va arrivar quan el primer no estava encara preparat. Res que no poguem solventar en properes actuacions amb una mica de silenci i concentració.

Una gran atuació aquesta tercera de la temporada que ens situa de cop ja al nivell que voliem assolir unes setmanes més endavant. Seguim amb la bona dinàmica per sumar noves fites que ja s'estan preparant.

 

Salut i castells!

Foto: Eduard Kemperman

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CERDANYOLA
 •   30 juny, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 30 de Juny del 2024

  10:00h. Poliesportiu (els que van en autocar)

  11:30h. Plaça a determinar

  12:00h. Plaça a determinar

  Acompanyarem als Castellers de Cerdanyola

  Desprès ens quedarem a dinar amb ells els que vulgueu


 • ACTUACIÓ A BANYERES DEL PENEDÈS
 •   14 juliol, 2024 (12:30)

  DIUMENGE 14 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR DE BANYERES DEL PENEDÈS

  12:00h. Plaça de l'Om

  12:30h. Plaça de l'Om

  Amb els Xiquets de Torredembarra

   

  Anirem a esmorçar a les 10:00 hores del matí qui vulgui apuntar-se...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari