Inici Notícies Homenatge als difunts durant el confinament
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Aquest passat diumenge 19 de juliol de 2020 els Minyons de l'Arboç han volgut sumar-se a l'homenatge que des de la parròquia Sant Julià de l'Arboç s'ha volgut retre a totes les persones que ens han deixat durant el confinament i no hem pogut acomiadar com volíem. Especialment a mossèn Ricard Cabré i Roigé, estimat membre de la colla que va brindar un gran ajut durant la represa de la colla el 2002 i els anys posteriors, cedint instal·lacions i implicant-se molt amb l'entitat. En honor a mossèn Ricard els Minyons han volgut vestir la indumentària oficial. Tant el president com el vicepresident i el cap de colla juntament amb una quinzena de membres més hi han estat presents.

La concurrència ha estat notable i els actes en memòria dels difunts ha estat molt emotiva. En tot moment s'han seguit les recomanacions sanitàries i socials per mirar de frenar la propagació del virus, recomanació que els Minyons demanen seguir en tot moment per tal de poder sortir d'aquest atzucac el més aviat possible.

20200719_homenatge_difunts_confinament_web

 

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari