Inici Notícies CONVIDAT ESPECIAL A L’ASSAIG DELS MINYONS DE L’ARBOÇ
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

IL PROFESSORE MAURIZIO MONDONI PARTICIPA AL NOSTRE ASSAIG


A l’assaig del passat divendres dia 12 de maig, els Minyons de l’Arboç vàrem comptar amb la presència de Maurizio Mondoni, reconegut mundialment per la seva trajectòria en el món del basket. En Maurizio es trobava a l’Arboç fent un clínic de minibasket.

Les seves paraules eren en tot moment de elogis tant per la simbologia dels castells com per la vistositat de la nostra activitat. Al finalitzar l'assaig la Presidenta dels Minyons, Laura Álvaro i el seu Cap de Colla Carlos Camacho li van fer entrega d'una camisa i un mocador al director tècnic del Basket l'Arboç, Sr. Roberto Rambaudi i al Sr. Maurizio Mondoni, perquè tinguin un record del seu pas per la nostra vila i per la nostra entitat.

Però l’emoció de la nit encara estava per arribar, el Sr Mondoni va voler agrair que en un món tan dominat per l'egoisme i la competitivitat encara quedin activitats sense interessos personals impartides per una diversitat tan gran de gent, simbiosi comparable al seu mètode d'aprenentatge, igualment cal destacar que quan de la boca d'una persona de 70 anys que ha recorregut centenars de països et diu que avui ha rebut una lliçó de vida no queda res més que agrair-li molt i dir:

Gracie mile professore

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari