Inici Notícies ACTUACIÓ A TORTOSA
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

ELS MINY3de6a_TortosaAnnaONS DE L’ARBOÇ A L’EXPOEBRE

El passat diumenge dia 30 d’abril, els Minyons de l’Arboç van actuar a Tortosa al recinte firal de l’Expoebre.

L’actuació va ser l’habitual, rodar el tronc amb Castells de 6. No es van poder arrastrar gaires camises vermelles perquè en aquesta data hi havia algunes activitats i viatges escolars que coincidien i en una colla petita, això es nota. Però tot i això s’està anant al ritme que la tècnica vol, donant petits passos.


En primera ronda es va desmuntar un 3de6 per indecisió de la canalla, que es va completar en ronda de repetició sense problemes. En segona ronda es va completar el 4de6 i en la tercera el 3de6 amb l’agulla. En ronda de pilars vam fer un pilar de 4 simultani amb les altres dues colles, els amfitrions els Castellers de Tortosa i els Xiquets d’Alcover.

Va ser una d’aquelles sortides que fan colla, ja que després de l’actuació la colla va anar dinar a un restaurant de Tortosa on ens van tractar molt bé i ens van donar teca de la bona.

El proper cap de setmana és molt important per la colla, ja que el dia 6 a la Diada del III Memorial Ramon Barrufet a Valls, on segons el Cap de colla dels Minyons el Carles Camacho, si la gent respon a l’assaig i s’arrastren prous camises, es podria veure el primer castell de 7 dels Minyons de l’Arboç.

I el dia 7 hi ha l’actuació de l’Aplec de l’Ermita de la LLacuneta a l’Arboç, com cada any.

3de6a_TortosaAnna1

3de6TortosaAnna

4de6Tortosa_Anna

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari