Inici Notícies Actuació a Torredembarra
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Torredembarra

15 d'agost de 2015. Diada de St. Jordi
Plaça de St. Jordi, 1 del migdia

Nois de la Torre
4d6a, 5d6, 3d6a, P5, 2P4

Minyons de l'Arboç
3d6. 4d6, 2d6, 2P4

Primera sortida oficial de la temporada. Sortida gairebé familiar. El nucli dur de la colla, els que no perden una sortida i no fallen.

Actuació d'inici impecable i amb molta decisió. Actuació amb un somriure a la cara per el resultat.El dia anterior es va celebrar com és tradicional la calçotada de la colla. Es notava la satisfacció de tots els minyons. Quatre esdeveniments en molt poc temps i molta col·laboració per part de tothom.

La botifarrada i vermutada en col·laboració amb l'Associació de Músics del Baix Penedès, una paradeta a la Fira Modernista amb el patrocini de Vermuts Miró, la tradicional parada de roses per Sant Jordi i la tradicional calçotada per tots els Minyons, que es va dur a terme en la nova zona recreativa de les noves barbacoes del Barri de Santa Llúcia.

Des de la Junta Administrativa desitgem que hagi estat de la satisfacció de tots. Agraïm l'assistència del nostre Alcalde, Sr Joan Sants i la seva família. I la col·laboració del Sr Xavi Llaó que sempre ajuda i col·labora amb la nostra colla, i va assistir-hi també amb la seva família.

Desitgem que aquesta nova temporada que ara comença i amb el màxim esforç per part de tots, aconseguim nous reptes.

Felicitar al nostre nou Cap de Colla, Carlos Camacho, per la seva primera sortida oficial.

Salut i Castells

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari