Inici Notícies Els Minyons presents a l'Assemblea de la CCCC.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Els nous President i Cap de colla dels Minyons, Pedro Osorio i Carlos Camacho, es van estrenar en els seus respectius càrrecs en l'Assemblea que realitza anualment la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) celebrada enguany a la tradicional localitat castellera del Catllar.

Un total de 56 colles castelleres van assistir aquest dissabte a l'assemblea general ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que es va celebrar al Centre Cultural del Catllar. L'assemblea va servir per aprovar els comptes de 2014 i el pressupost de 2015, així com el programa d'acció per aquest nou any. En tractar-se del tercer i darrer any del mandat de la junta actual es tracta d'un programa molt continuïsta, centrat en tres eixos: el servei a les colles, la prevenció i seguretat i la difusió del fet casteller. L'assemblea també va servir per emplaçar les colles a participar en les pròximes jornades de Prevenció de Lesions (l'11 d'abril, a Vilafranca del Penedès) i de Bones Pràctiques de Gestió (el 6 de juny, a Barcelona) i per comunicar el relleu en la presidència, que el mes de novembre passat va assumir Josep Maria Cortès Artigas (Colla Joves Xiquets de Valls).També es va aprovar per unanimitat un protocol d'actuació de la junta en cas de possibles vulneracions de les obligacions de les colles.

Abans de l'assemblea, representants de diverses colles van poder gaudir d'una visita pel poble, especialment al castell, i un dinar cortesia de l'ajuntament del Catllar, el complex petroquímic de Repsol a Tarragona, Estrella Damm i Covides.

Font: CCCC i Minyons de l'Arboç

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • Actuació a l'Arboç
 •   11 desembre, 2021 (18:30)

  Data de l'actuacíó: 11 de desembre de 2021, dissabte.

  Població:                 L'Arboç.

  Motiu:                      Fira de Santa Llúcia.

  Lloc i hora:              Plaça de la Vila, a 2/4 de 7 de la tarda. (18:30h)

  Colles:                     Minyons...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats

 • Ofrena al cementiri
 •   11 desembre, 2021 (16:30)

  Dissabte 11 de desembre a 2/4 de 5 de tarda (16:30h), al cementiri de l'Arboç (sortirem a peu, a les 4 de la tarda davant de l'ajuntament) els Minyons farem l'ofrena floral als castellers difunts.


Veure Calendari