Inici Notícies Excursió de la canalla amb carruatge i cavalls
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

El passat dia 11 d'octubre, la canalla va poder gaudir d'un dissabte diferent i d'esbarjo amb carruatge i cavalls, propietat del membre de la pinya el Dani Rodón de La Gornal.

Aquesta excursió va ser motivada com a recompensa per l'esforç i la valentia de la nostra canalla quan a Vilafranca en la Diada de St. Miquel (i després de patir una caiguda el dia abans a Sitges), es va tornar a carregar el dos de set (la torre) castell que no s'assolia des del Novembre de 2012 a Vilanova i la Geltrú.

La Junta va decidir que fos aquell dissabte a partir de les 5 de la tarda, hora en que es van reunir a l'hort de "defensor del minyó" i elegit "minyó fidel" el Salvador Bassa. Com a punt d'inici del recorregut que els portaria pels camins rurals del municipi, fins a arribar al lloc conegut ppopularment com "La Creu" (lloc on s'hi troba la creu medieval de terme del municipi de l'Arboç).

En resum va ser un dia molt divertit i diferent, alguns d'ells (sota l'atenta vigilància del Dani) van tenir l'oportunitat de conduir el carruatge i tenir un contacte més directe amb els cavalls. Tot esperant acabar la temporada de la millor manera possible, l'objectiu passaria per poder descarregar alguna construcció encara no assolida enguany i especialment descarregar el dos de set, castell que nomès s'ha descarregat un cop a la Festa Major de L'Arboç del 2006.

 

 

 

 

 

 
  Segeix-nos en : Facebook Picasa Wikipedia
Properes sortides i activitats

Actuacions

 • Actuació a l'Arboç - CANCEL·LAT
 •   11 octubre, 2020 (12:00)

  Data de l'actuació:  Diumenge, 11 d'octubre de 2020.

   

  Població:                 L'Arboç.

   

  Motiu:                     Diada dels Minyons de l'Arboç.

   

  Lloc i hora:             Plaça de la Vila, a les 12 del migdia.

   

  Colles:                   ...


 • Actuació a l'Arboç - CANCEL·LAT
 •   17 octubre, 2020 (18:00)

  Data de l'actuació:   Dissabte, 17 d'octubre de 2020.

   

  Població:                  L'Arboç.

   

  Motiu:                       Diada del Record.

   

  Lloc i hora:               Plaça de la Catalunya, a les 6 de la tarda.

   

  Colles:                     ...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari