Inici Notícies Actuació a Vilafranca del Penedès. Diada de St. Miquel.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Diada de Sant Miquel a Vilafranca del Penedès

28 de setembre de 2014. Diada de Sant Miquel

Cal Figarot a 2/4 de 1 del migdia

Minyons de l’Arboç
3d7; 2d7c; 4d7; 2p4

Bordegassos de Vilanova
4d8, 2d7, 5d7, prova 3d8, vano de 5

Castellers de Vilafranca
4d8a, 3d8a, prova 3d10, 5p4

El diumenge 28 es va celebrar la Diada de Sant Miquel,  patró dels Castellers de Vilafranca. Tot i que el dia estava passat per aigua no perillava la Diada que va ser traslladada a Cal Figarot on ens vam reunir els Bordegassos de Vilanova, els Minyons de l'Arboç i la colla amfitriona, els Castellers de Vilafranca.


Una mica passada la una, es va començar l'actuació primers vam els Minyons, després els Bordegassos i tancaven ronda els amfitrions.


En primera ronda el castell escollit pel Cap de Colla que estava una mica ressentit de la caiguda del dia anterior, però amb la idea clara que era el dia d'aprofitar la immensa ajuda que representa la col·laboració de la colla amfitriona, el castell escollit va ser el 3d7, que és l'utilitzat per trencar el gel, molt segur i ràpid aquest castell es descarregar sense cap entrebanc.

Ja en segona ronda venia el plat fort, es va provar novament el 2d7, amb tres canvis provocats per un parell de lesions del dia anterior, es va donar la veu de segons dalt i anar pujant amb seguretat terços, quarts, aixecador i finalment l’enxaneta va fer l'aleta, si l'havíem carregat!; ara tocava descarregar, el castell tremolava molt i quan l’enxaneta era a l'esquena dels quarts,  es va partir la torre i es va enfonsar.


Llàstima que no vam poder descarregar-la, però "Si" l'havíem carregat i la vam celebrar com el que més, ens ho mereixíem després de tant assaig, de creure-hi sempre, aquí la tenim l'hem tornat a carregar, gràcies Minyons i gràcies també als Bordegassos que ja van estar amb nosaltres en la prova de la setmana passada a casa i gràcies també als amfitrions als Castellers de Vilafranca per la seva valuosa ajuda en la pinya.


Ja en tercera ronda amb la moral pels núvols, el 4d7 ens semblava no pesava gens i es va descarregar sense problemes, satisfets per la feina feta.

Tancant el dia rodó amb 2 pilars de 4, i esperant la celebració del 2d7 dimecres després de l'assaig, amb ganes de seguir assajant per descarregar abans d'acabar la temporada que ja li queda poc.


Felicitacions a tots els Minyons i Minyones, ens ho mereixem, seguim endavant, moments així no tenen preu.


Visca els Minyons!!!

 
  Segeix-nos en : Facebook Picasa Wikipedia
Properes sortides i activitats

Actuacions

 • Actuació a l'Arboç - CANCEL·LAT
 •   11 octubre, 2020 (12:00)

  Data de l'actuació:  Diumenge, 11 d'octubre de 2020.

   

  Població:                 L'Arboç.

   

  Motiu:                     Diada dels Minyons de l'Arboç.

   

  Lloc i hora:             Plaça de la Vila, a les 12 del migdia.

   

  Colles:                   ...


 • Actuació a l'Arboç - CANCEL·LAT
 •   17 octubre, 2020 (18:00)

  Data de l'actuació:   Dissabte, 17 d'octubre de 2020.

   

  Població:                  L'Arboç.

   

  Motiu:                       Diada del Record.

   

  Lloc i hora:               Plaça de la Catalunya, a les 6 de la tarda.

   

  Colles:                     ...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari