Inici Notícies Assemblea ordinària Minyons de l’Arboç
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

El passat dissabte, dia 30 de gener es va celebrar l'Assemblea Ordinària de la colla Castellera Minyons de l'Arboç a l'antic cinema Centre, on es va tractar els assumptes habituals com son l'aprovació de les comptes de l'exercici 2009, les noves incorporacions a la junta administrativa, la configuració de la tècnica per la temporada actual i d'altres assumptes que van posar sobre la taula per alguns dels més de 70 membres de l'entitat assistents.

Queda pendent la selecció de la Junta tècnica desprès que les dos candidatures presentades fossin retirades en els moments previs a la celebració de la votació.

Es va retre un emotiu homenatge a la Montserrat Font en fer-se oficial la seva baixa de la Junta administrativa.

De la celebració d'aquesta assemblea cal destacar que no es va poder aprovar la configuració de la Junta tècnica en donar-se'n determinades discrepàncies entre les dos candidatures presentades, una liderada per l'actual Cap de Colla, en Lluís Jané i la presentada per l'anterior Cap de Colla, en Josep M. Vera. En el moment previ a la votació, totes dos candidatures van ser retirades pels seus respectius responsables.

Per això, la presidència va proposar deixar l'assumpte sobre la taula, obrir un període per la presentació de candidatures a la Junta Tècnica i celebrar la perceptiva Assemblea extraordinària per tal de votar-se i escollir la tècnica responsable de l'entitat en les properes temporades.

junta_administrativaEl President, Jaume Ventura, ha manifestat que «...les discrepàncies entre els membres de les candidatures a Junta tècnica no s'ha d'interpretar com un fet negatiu, ans al contrari, demostra que la colla està mes viva que mai i des de la junta administrativa que presideixo ja s'ha començat a treballar per tal de tancar aquesta qüestió en els termes més productius per afrontar amb totes les garanties la temporada castellera de 2010».

La presidència va informar que entre d'altres objectius, durant la present temporada es promourà la modificació dels Estatuts, la creació d'una nova pàgina web. També va informar d'una de les primeres actuacions confirmada per al proper mes de maig a Algemesí, municipi Valencià.

Cal destacar que es va fer oficial la baixa de la Junta administrativa del casteller Joan Català i de la secretària, des de feia 5 anys, Montserrat Font, qui va ser obsequiada amb un ram de flors i va rebre un emotiu aplaudiment com a mostra unànime de gratitud per la seva eficiència i lleialtat a la Colla castellera durant tot el temps que ha estat la responsable de la gestió administrativa.

La Junta administrativa per afrontar el 2010 va quedar aprovada de la següent manera: Jaume Ventura, president i encarregat de la premsa tècnica, pàgina web, cens i loteria. José Esquibel, sots-president i encarregat de les diades, logística i merxandatge. Laureà Inglada, és el tresorer de la colla i també portarà el tema dels socis. Pedro Ruiz, (nou fitxatge) és el secretari i encarregat dels estatuts, afers interns i premsa social. Joan Pascual (també nou fitxatge) és l'encarregat dels events, festes i del local d'assaig. Laura Álvaro, porta l'assegurança i el tema de les camises i per últim Pep Jané, que s'encarrega de les activitats per la canalla i l'estudi del casc. Una part molt important de la junta administrativa és la gent que dona suport a la mateixa junta, i son Ana Cuenca i Susana Lugilde a la paradeta. Joan Català i Josep Ma Jané, captació de socis. Montse Font, secretaria. Jaume Auví, arxiu. Jaime Bueno, cronista. Laura Álvaro i Ana Ma Sánchez, fotografia. Quico Robles (fill) i Joan Català, events i festes. Imma Martínez manteniment local i per últim una part també molt important de la colla el defensor del Minyó, Quico Robles. Entre tots portarem la part administrativa de la colla. Visca els Minyons de l'Arboç.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CERDANYOLA
 •   30 juny, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 30 de Juny del 2024

  10:00h. Poliesportiu (els que van en autocar)

  11:30h. Plaça a determinar

  12:00h. Plaça a determinar

  Acompanyarem als Castellers de Cerdanyola

  Desprès ens quedarem a dinar amb ells els que vulgueu


 • ACTUACIÓ A BANYERES DEL PENEDÈS
 •   14 juliol, 2024 (12:30)

  DIUMENGE 14 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR DE BANYERES DEL PENEDÈS

  12:00h. Plaça de l'Om

  12:30h. Plaça de l'Om

  Amb els Xiquets de Torredembarra

   

  Anirem a esmorçar a les 10:00 hores del matí qui vulgui apuntar-se...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari