Inici Actuacions 2014 Actuació a Montserrat
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
11-05-2014
Montserrat
Romeria a Montserrat
Plaça de Sta. Maria, 12 del migdia

Fitxa tècnica

P4, 3/7, 4/7, 2/6, P5, P4ps
P4, 4/7(id), 5/6, 2/6, 4/7(id), P5, P4

Informació de la diada

El diumenge passat els Minyons de L'Arboç actuaren a Montserrat , sortiren de bon matí camí de la Muntanya Sagrada, lloc emblemàtic per fer Castells, una plaça ben especial .

Quan vàrem arribar, es retrobaren amb els nostres afillats, els Carellots de Sant Vicens dels Horts. Desprès de les salutacions els Minyons es varen fer la foto oficial, amb la Junta Tècnica i l'Administrativa, el nostre president Quico Robles i el nostre cap de colla, Josep María Vera, i el més important els nostres nens enxanetes i dosos. amb l'estreno dels forros dels cascos que lluïen per primera vegada. Tenim que agrair a les empreses i particulars de la nostre vila, que aportaren els recursos necessaris per fer-ho. Donem les gràcies a TEICHENE, SUPERMERCAT CONDIS ,LES AMERIQUES, HOTEL PELAYO, EMBOTITS BUNDÓ, CAL FREIXAS , RESTAURANTE LA MOSSEGADA, LA JIJONENCA, BLANCOS TORRAS ,FAMILIA BUENO SANCHEZ I FAMILIA OSORIO PRIETO A TOTS GRÀCIES .

La diada a Montserrat desprès dels pilars de salutació, els Minyons aixecaren un 3 de 7 ben lligat perfecte de forma carrg i desc ,el segon castell un 4 de 7 també carrg i desc , però de forma poc ortodoxa, molt deformat al pis de dalt. Tot seguit aixecaren una torre de 6, futur dos de 7,tenim que destacar a la aixecadora Aya, una nena molt petita que segueix els passos d'una enxaneta emblemàtica de la nostra colla ,la Leia, potser l'as semblança dels noms ajudi, gràcies Aya per ser tant valenta.

Per acabar el pilar de 5 de rigor per el nostre segon Paco, no passen els anys per ell. I com a cirereta , es va aixecar un pilar de 4 per sota amb una enxaneta també molt petita, la Montse, havia de ser a Montserrat que s'estrenés , la Montse és la futura parella de la Aya.

Ja de tornada a la vila que va veure néixer a L'ABAT ESCARRÉ, abat de Montserrat, els Minyons satisfets del dia passat a la Muntanya Sagrada.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia