Inici Actuacions 2014 Diada d'inici de temporada dels Xicots
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
27-04-2014
Vilafranca del Penedès
Diada d'inici de temporada dels Xicots
Plaça Milà i Fontanals, 2/4 d'1 del migdia

Fitxa tècnica

7/7, 2/7, 5/7, V/5
3/7, 5/6, 4/7, P/5

Informació de la diada

Per fí, després d'un merescut descans tornàrem a ficar-nos la camisa per a fer el que tant ens agrada, convidats pels Xicots de Vilafranca iniciem la temporada. Compartint la plaça Milá i Fontanals , una diada íntima i petita però no menys important, s'inicia la temporada 2014. Sortim en cotxes particulars al voltant de les 11:30 des de l'Arboç.

Una vegada a Vilafranca i després de salutacions i retrobaments amb vells coneguts de la Colla anfitriona comencem puntualment la diada.

La primera en actuar va ser la Colla local , en primera ronda el nostre Cap de Colla va triar el Tres de Set, castell que tenim molt per la mà, y que vàrem descarregar sense cap problema. S'ha de destacar la poca asistència d'efectius de la nostra Colla i per tant hem d' agrair la col•laboració dels Xicots en la nostra pinya.

En segona ronda el castell escollit va ser el Cinc de Sis, castell de ràpida ejecució amb poc pes.

En tercera ronda vam aixecar un Quatre de Set, castell segur i de ràpida ejecució, va ser descarregat sense cap ensurt, en aquest castell els membres de la Colla no completavem el primer cordó de la pinya.

Per a acabar la nostra actuació un Pilar de Cinc, ben defensat que completaria una actuació molt digna donada la poca quantitat de Minyons presents a la plaça.

Aprofitem aquesta primera crònica per a donar les gràcies públicamente a les empreses Teixené, Condis, Hotel Pelayo i altres particulars per la seva col•laboració per a conseguir, per fi, folrar els cascos desl nostres dossos i enxanetes, i que aviat podran lluir la Nostra canalla.

Fem una crida a tots els membres de la Colla a presentar-se, tant als assaijos com a les actuacions per a poder possar la nostra camisa al lloc on li pertoca.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia