Inici Actuacions 2013 Actuació-taller al Càmping Vilanova Park per a RTL4 Holanda
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
04-08-2013
Vilanova ila Geltrú
Actuació per a Campinglife RTL4 Holland
Càmping Vilanova Park a les 3 de la tarda

Fitxa tècnica

4/5n, 2 3/6, 3/6a, P4ps, 2/6, 2 P4

Informació de la diada

El diumenge a dos quarts de tres de la tarda ens van trobar al Poliesportiu de L’Arboç per sortir amb cotxes amb destí Vilanova, per una diada una mica especial.

Amb tota la calor i les corbes de la carretera del Pantà de Foix des de l’Arboç fins a Vilanova, just arribant a Vilanova i abans d’incorporar-nos al municipi, trobem a la nostra esquerra el Càmping Vilanova Park, que era el nostre destí.

Allà ens hi esperaven els components del programa Campinglife de la RTL4 de la televisió holandesa, que cada setmana visiten un càmping i les seves rodalies per tal de mostrar als espectadors, el que hi poden trobar si volen passar-hi uns dies.

Una dels membres de la nostra colla, la Wendy Van Wijngaarden, d’origen holandès, fa les pertinents presentacions i el Cap de Colla, comença a explicar, al presentador del programa, en què consisteix el fet casteller.

Es fan diferents construccions quatre de cinc, un parell de tres de sis, pilars, una torre de sis, un tres de sis amb agulla i un pilar de quatre per sota, en un marc incomparable, damunt la gespa, al costat de la piscina,...

Sota l’atenta mirada del presentador, els càmeres i la resta d’ajudants de producció, segueixen les explicacions i les instruccions del Cap de Colla, quan veuen muntar i desmuntar un castell; i els campistes mostren el seu interès i la seva sorpresa per aquestes construccions desconegudes per ells.

Davant les preguntes dels periodistes, el Cap de Colla, comenta que normalment duem a terme construccions de set pisos i que estem treballant de valent per, si tot va com ara, el proper dissabte a Vilafranca del Penedès, provar el tres de vuit.

En acabar la actuació i aprofitant que teníem la piscina al costat, ens van posar els banyadors i cap al aigua. Vam gaudir d’una bona estona de piscina i aprofitant per fer una torre de cinc dins l’aigua, això sí, sense camises.

Recordem que el dissabte que ve necessitem de tots els efectius disponibles per provar el tres de vuit a Vilafranca, i aquesta setmana el assaig general serà el dimecres perquè el divendres anirem a Roda de Berà.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia