Inici Actuacions 2011 Actuació a Vilafranca del Penedès
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
16-07-2011
Vilafranca del Penedès
Festes del Barri de Les Clotes

Fitxa tècnica

3/7, 4/7a, 4/7, 3P/4
2/6, 3/7(id), 3/7, 4/6, 2P/4

Informació de la diada

Actuació marcada per les absències
Text: Albert Amposta Vilanova 

Actuació a la plaça de la Verema del Barri de les Clotes de Vilafranca en el marc de la seves festes de barri. Sortida marcada per la manca de la majoria de la gent jove de la colla degut a la participació d’una rua de carnaval en un càmping.

Falta molta gent de tronc i l’actuació no serà del nivell inicialment plantejat per la tècnica.

Actuem amb els Xicots de Vilafranca i acordem ajudar-nos mútuament per tal de tenir el màxim de pinya possible. Tenim una bona relació entre les dues colles, avui compartim també les gralles.

En primera ronda sortim de torre de sis. La torre és descarrega sense cap incident tot i la presència de castellers novells en aquesta estructura. És la sisena de la temporada.

A continuació intentem el 3de7, amb molts canvis respecte als fets anteriorment, el castell a l’entrada de dosos perd les mides i el cap de colla decideix baixar-lo. Un cop fets uns ajustaments es torna a intentar i el castell es descarrega amb molta seguretat, cinquè de la temporada i objectiu assolit de sortir de plaça amb un castell de 7 descarregat.

A tercera ronda fem un pràctic 4de6 i finalitzen l’actuació amb dos pilar de 4 simultanis.

Cal agrair l’esforç de tots els Minyons desplaçats i la concentració dels castellers que varen ocupar el lloc dels absents.

Imatges

vilafranca_16072011_eduard_kemperman_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia