Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 20/11/2013. Quin any!.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

La temporada castellera 2013 ha posat el punt final aquest diumenge amb la diada dels Minyons de Terrassa. Al "Quarts de Nou" d'aquesta setmana aprofitem per fer balanç del que sens dubte ha estat el millor any de la història castellera, tal com demostren les xifres. Per posar-ne alguns exemples, s'han creat 17 noves colles en llocs tan diversos com Santa Cristina d'Aro o Amposta, 37 agrupacions han assolit construccions fins ara inèdites per a elles, els Castellers de Vilafranca s'han anotat la millor actuació de tots els temps i s'han pogut veure el doble de castells de nou pisos que la temporada 2003. El "Quarts de nou" no ha estat aliè al bon moment que viuen els castells i les audiències també ens han acompanyat en la nostra novena temporada. 
Al programa d'aquesta setmana, el penúltim de l'any, us oferim un primer tast dels millors moments castellers d'aquest 2013.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari