Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 13/11/2013. El cap de la tribu.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

La seva feina s'assembla a la d'un director d'orquestra o a la d'un entrenador de futbol. Dediquen moltes hores a liderar la feina tècnica que hi ha darrere de qualsevol castell que veiem a plaça i en les actuacions els acostumem a veure voltant les construccions i donant instruccions als seus castellers. Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana ens acostem a la figura dels caps de colla. Per això ens hem trobat amb Ramon Morentin, que des de fa dues temporades lidera els Castellers de Barcelona. L'hem pogut veure en acció a la Festa Major del Clot, on els barcelonins hi ha segellat la primera tripleta màgica de la seva història. També hem visitat el local dels Castellers de Sants per veure com funciona la sala de màquines d'una colla castellera abans d'una actuació com la que els Borinots tenen aquest diumenge a Terrassa.
Tot plegat, sense oblidar altres fites destacades del cap de setmana, com el 3 de 9 amb folre que els Castellers de la Vila de Gràcia van descarregar per primer cop aquest diumenge a Granollers, o la tripleta de castells de vuit que van assolir els Castellers de Sant Cugat a la seva diada.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A SANT VICENÇ DELS HORTS
 •   21 juliol, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 21 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR

  10:00h. Poliesportiu (els que van amb autocar)

  11:30h. Plaça de la Vila

  12:00h. Plaça de la Vila

  Amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i Castellers de Caldes (Escaldats)


 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari