Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 30/08/2013. Diada de Sant Fèlix a Vilafranca.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Com cada 30 d'agost arriba l'esperada diada de Sant Fèlix. Una actuació on s'hi donen cita quatre de les millors colles del panorama casteller. Els Castellers de Vilafranca, les dues colles de Valls i els Minyons de Terrassa tornaran a ser protagonistes de la diada de festa major de Vilafranca del Penedès, per la qual s'han previst objectius d'allò més ambiciosos. Els grans castells, l'autosuperació, la rivalitat i el caliu casteller seran presents en una diada sense concessions.
Un any més, els que hi arriben en millor forma són els amfitrions, que porten en cartera quatre castells de la gamma extra i que tenen entre cella i cella descarregar un tres de deu, que, fins al moment, se'ls hi ha resistit. Els Minyons de Terrassa, acabats de tornar de vacances, volen plantar cara, i entre els seus principals arguments hi tenen els castells nets. Pel que fa a les colles de Valls, la Vella vol revalidar un dos de nou, que enguany ja s'ha anotat en dues ocasions i que, aquest divendres, vol acompanyar d'objectius superiors. El cinc de nou, el tres de deu i el pilar de vuit són alguns dels castells que entren a les apostes. Finalment, la Joves, que recupera la plaça després d'un any d'absència, intentarà reivindicar-se amb el cinc de nou i el nou de vuit.
Com cada any, el Quarts de Nou oferirà un programa especial d'aquesta diada, on, a més de l'emoció dels castells, us traslladarem les experiències dels protagonistes. Per això hem preparat un ampli dispositiu, que, a partir de les 19 hores, ens permetrà reviure a través de TV3 una de les diades amb més solera del calendari casteller.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari