Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 21/08/2013. Qui el fa més alt.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

La Colla Jove Xiquets de Tarragona descarrega el nou de vuit en una diada de Sant Magí de gamma extra que se suspèn a la segona ronda per la falta d'ambulàncies. A l'actuació hi vam trobar els Montserrat, una família dividida entre el lila de la Jove i el ratllat dels Xiquets. A "Quarts de Nou" hem volgut conèixer com conviuen amb aquesta rivalitat castellera de portes endins. I amb Agustí Forné i Guillermo Soler, dos periodistes que no han portat mai camisa, hem pogut comprovar que les relacions entre colles no són sempre tan plàcides com a casa dels Montserrat.
Pel que fa a l'actualitat castellera, també expliquem què va passar diumenge a Gràcia, on un casteller de la Vila de Gràcia va resultar greument ferit després d'una caiguda d'un cinc de vuit. I revivim el frec a frec vallenc en una diada de la Bisbal que enguany va comptar també amb els Xicots de Vilafranca, sense oblidar altres actuacions destacades de la setmana.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari