Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 28/11/2012. Un any per recordar.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

En l'últim "Quarts de nou" de la temporada aprofitem per fer un resum de l'any. Analitzem amb detall com ha anat el 2012 per a les deu primeres colles del rànquing casteller. Sense oblidar una visió global de la resta d'agrupacions que configuren el panorama actual.

Recuperem algun dels millors moments de les entrevistes que hem tingut a plató, per on han passat més d'una trentena de convidats, i resumim els "millors moments" de les diferents seccions que aquest 2012 han configurat el nou "Quarts de nou". Un programa renovat que, entre altres canvis, ha multiplicat per dos la durada respecte a temporades anteriors.

El Concurs de les 32 colles és un dels motius que els "experts" argumenten per justificar els registres històrics que aquest 2012 ha experimentat el món casteller. Més de 33 colles han sabut superar el límit del dos de set carregat; 19 han aconseguit el dos de vuit amb folre o superior; i fins a 12 agrupacions diferents han fet les dues aletes al cinc de vuit. Unes xifres rècord que evidencien el bon estat de forma del món casteller, que un any més ha tingut en el "Quarts de nou" un dels seus principals altaveus.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari