Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 26/09/2012. Els sons de la Mercè.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Les Festes de la Mercè de Barcelona d'aquest any han estat molt intenses "castellerament" parlant. Diumenge es van veure dos gamma extra a la plaça de Sant Jaume per part de Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca. I dilluns, a la diada de la Mercè de les colles locals, les sis colles de la ciutat van fer-hi una actuació molt destacada.

A Tarragona, també s'han viscut els últims dies de les Festes de Santa Tecla. L'endemà de la diada de les colles locals, es van fer els tradicionals pilars caminats. Aquest any, les quatre colles van poder completar el recorregut fins a l'Ajuntament.

A "Quarts de nou", farem especial èmfasi en aquestes diades, però sense oblidar altres fites destacades del cap de setmana, com el primer quatre de vuit de la història dels Castellers d'Esplugues, el primer tres de nou de l'any dels Capgrossos de Mataró i la seva estrena de set de vuit.

Per analitzar l'actualitat castellera, comptarem aquesta setmana amb el nostre analista tècnic, Jordi Andreu.

El programa també tindrà un toc musical a través de la història de Lluís Giménez. Un músic professional que es va introduir en aquest món a través de la gralla. Així, a "Quarts de nou", acabarem d'analitzar els sons del cap de setmana casteller.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari