Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 23/09/2012. Especial diada de la Mercè a Barcelona.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

El "Quarts de nou" oferirà, per primer cop, un programa especial amb motiu de la diada de la Mercè de colles convidades. Aquest diumenge, la plaça de Sant Jaume de Barcelona s'omplirà de gom a gom de persones vingudes de tot arreu per viure una de les diades més destacades del calendari casteller. Amb la intenció de posar-nos a la pell de totes les persones que diumenge se submergiran per primera vegada en una actuació, a l'especial d'aquesta setmana ens acompanyarà el presentador del programa "Òpera en texans", Ramon Gener. El Ramon, un neòfit aficionat casteller, plantejarà els dubtes i exposarà les emocions que li suggereixin les construccions que s'enlairin aquest diumenge.

I aprofitant la presència del Ramon ens acostarem a la diada de la Mercè des d'un punt de vista musical. A través de reportatges coneixerem protagonistes que comparteixen dues passions: la música i els castells. I, lògicament, explicarem tot el que succeeixi a plaça en una diada que es preveu molt interessant; castellerament parlant. Els Castellers de Vilafranca ja han anunciat com a mínim dos gamma extra, els Minyons també podrien intentar castells de màxima dificultat i els Castellers de Barcelona volen tornar a provar el castell de nou que les últimes temporades se'ls ha resistit.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari