Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 19/09/2012. Tarragona de Gama Extra.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Aquest diumenge es va viure una jornada històrica en la diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla a Tarragona. La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona va portar a plaça dues gammes extres en la que va ser la millor diada de la seva història. A la plaça de la Font, hi van actuar també els altres locals, els Xiquets de Tarragona, que, al final, no van fer castells de nou. Els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls completaven el cartell de la diada, tot i que cap de les dues colles va aconseguir els seus objectius inicials. Els més satisfets d'aquest diumenge van ser, sens dubte, els de la Jove de Tarragona.

Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana, es fa un èmfasi especial en aquesta diada i s'analitza tot el que va passar aquest diumenge històric. I no només es reviu la diada a partir dels seus castells, sinó que també se'n parlarà a partir de les anècdotes i els detalls curiosos que es van viure a plaça, tot allò que la majoria d'espectadors no van poder veure, però que també es va viure a la plaça.

A més, es parlarà de la Diada d'Emili Miró, que es va fer a Terrassa aquest cap de setmana, i d'altres diades, com la trobada de colles de l'Eix, que es va fer a Manresa, i la diada de la festa major del barri del Poblenou de Barcelona.

Per analitzar aquesta actualitat castellera, hi haurà dos convidats al plató. Per una banda, Aleix Bordas, cap de colla adjunt de la Jove de Tarragona, i, per l'altra, Aina Mallol, cap de colla dels Xicots de Vilafranca, que va viure la diada del primer diumenge de festes a peu de plaça com una aficionada més.

A banda d'aquests temes, una dietista de Tarragona recomanarà els millors ingredients per a un esmorzar energètic i saludable abans de fer castells. I a plaça es comprovarà si els castellers segueixen, o no, aquestes recomanacions.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari