Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 16/09/2012. Diada del primer diumenge de festes.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

La diada del 16 de setembre a Tarragona a través de les emocions dels seus protagonistes
El "Quarts de 9" prepara un programa especial a TV3 per les Festes de Santa Tecla de Tarragona, la diada castellera del primer diumenge de festes; una cita plena d'emocions que reuneix algunes de les millors colles castelleres el 16 de setembre.
Diumenge que ve compartiran la plaça de la Font les dues colles grans de la ciutat i dues colles convidades. Els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona es tornaran a trobar a plaça després de la seva festa major d'estiu de Sant Magí. Les colles convidades són les dues colles que ara mateix lideren el rànquing casteller, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Per transmetre als nostres espectadors les emocions que es viuen a plaça, el "Quarts de nou" s'acostarà a la diada a través de les emocions dels seus protagonistes. A partir d'entrevistes a un casteller de cada colla, ens aproparem a les diferents sensacions castelleres; sentirem com es viu la por de caure, notarem els nervis d'un casteller abans d'una gran actuació, reviurem la sensació dels castellers que quan no poden més han de fer un últim esforç i també ens acostarem a la sensació d'alegria després d'un èxit casteller.
El programa especial del primer diumenge de festes de Santa Tecla es retransmetrà per internet, i TV3 en farà un ampli resum a partir de les XXXh.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari