Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 22/08/2012. Caixa i faixa.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Superat l'equador del mes d'agost arriba, ara, un dels moments clau de la temporada, que tindrà el punt més àlgid el 30 d'agost amb la diada de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès. Però, enguany, totes les colles trepitgen fort i, aquest cap de setmana, ja s'han enlairat castells de nou pisos a tres poblacions. Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana expliquem les diades de Sant Magí a Tarragona, la de la Festa Major de Gràcia i la del Figarot a Vilafranca del Penedès, on les colles hi han aconseguit resultats extraordinaris, "castellerament" parlant. Res a veure amb la situació econòmica que viu el país. Com ja va passar durant la crisi dels anys 90, el fet casteller ha viscut un boom en els últims temps. A "Quarts de nou", parlem del vessant més social dels castells amb l'excap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls Juan Romero, "Juanatxo".

També expliquem quant costa fer castells, analitzant el pressupost anual dels Nois de La Torre, i mostrem, amb el testimoni de dos castellers de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, les xarxes de solidaritat que es creen en el si de les colles castelleres.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari