Inici Multimèdia Ràdio La Veu dels Minyons - Programa 30 - 07/09/2021
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Darrer i últim programa de La Veu dels Minyons a Ràdio l'Arboç. Pedro Osorio, director i presentador del programa, deixa les ones de Ràdio l'Arboç després d'una gran etapa de 15 mesos. on la temàtica castellera ha estat viva en temps pandèmics, malgrat no haver-hi actuacions a causa de les restriccions. La direcció de Ràdio l'Arboç agraeix l'esforç´i la dedicació de Pedro Osorio en la divulgació del fet casteller des de l'únic programa de ràdio a Catalunya dedicat a aquesta meravellosa tradició. També agrair la col•laboració dels més de 150 convidats i convidades que han participat al programa, i a Vermuts Miró de Reus pel seu patrocini i suport al fet casteller.

És de preveure que Pedro Osorio seguirà pròximament en nova etapa amb un programa de ràdio d'àmbit nacional de temàtica castellera, al qual li desitgem molta sort.

En aquest programa entrevistem via telefònica a la reusenca Lins Griñó Garreta, fotografa castellera, guanyadora del primer premi de fotografia professional en la darrera edició de La Nit de Castells. Als estudis ens acompanya Pere Gassó Rossell, expresident dels Bordegassos de Vilanova i premia a la trajectòria castellera 2017. En Pere ens parla de la seva rica experiència castellera amb la colla de la camisa groc terrós.

A la mitja part del programa sortegem quatre ampolles de Vermut Miró entre els oïdors que responguin correctament a la pregunta castellera.

En la segona part del programa entrevistem via telefònica a David Miret Rovira, excap de colla dels Castellers de Vilafranca (2007-20011), i premi al Català de l'Any 2010. Seguidament també parlem per telèfon amb Manel Urbano López, excap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que ens explica com està vivint la situació actual la seva colla i algunes vivències personals destacades.


PROGRAMA 30 - 07/09/2021.MP3

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia