Inici Multimèdia Ràdio La Veu dels Minyons - Programa 09 - 29/09/2020
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

En aquest novè programa parlem amb dos castellers veterans i actius dels Minyons de l'Arboç, Joan Pascual, que ens explica la seva presa de contacte amb la colla local i amb el món casteller, i Pepe Esquivel, que ens parla i opina sobre el documental "Concurs 1970 Desafiament Nens-Vella", presentat fa una setmana a Tarragona, i enfocat exclusivament en les vivències de les dues colles amfitriones, Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell, de la qual formava part Esquivel en aquella època, i que ara arriba als nostres estudis com a homenatjat d'aquella fita història del món casteller.

Durant el programa també sortegem l'ampolla de Vermut Miró entre els oïdors i oïdores que responguin correctament a la pregunta castellera.

A la segona part del programa entrevistem, via telefònica, a Quico Pino, de la Colla Xiquets de Tarragona. Pino és Faixa d'Honor de Sant Magí, Pin de Plata de la seva colla, la màxima distinció. També va rebre el Premi a la Trajectòria Castellera l'any 2014. Quico Pino porta 56 anys fent castells ininterrompudament, temporada rere temporada.


PROGRAMA 09 - 29/09/2020.MP3

 

20200929_larboc_laveudminyons_programa_09_01_web20200929_larboc_laveudminyons_programa_09_01_trucada_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia