Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
11-06-2022
Sant Just Desvern
Homenatge a Pau Albornà i Torras
Casal de Joves, 12 del migdia.

Fitxa tècnica

Pd4
Pd4

Informació de la diada

Pilar d'homenatge a Pau Albornà i Torras

Text: Salvador Montserrat Espiña.

Aquest dissabte 11 de juny els Minyons de l'Arboç hem fet un pilar de quatre al costat del Castellers d'Esplugues en el marc de la Festa Popular Pau Albornà i Torras. Aquesta ha sigut a Sant Just Desvern, organitzada per amics i família en record dels 10 anys de la seva tràgica desaparició en accident de trànsit.

El Pau va ser Minyó de nen i adolescent abans de traslladar-se a Sant Just a viure i a formar part dels "Cargolins", el nom amb el que es coneixen els Castellers d'Esplugues. Durant la seva vida com a Minyó va poder arribar a fer de quart en el primer quatre de set de la represa. La colla va donar a la família un quadre amb la foto emmarcada d'aquest important castell per a nosaltres.

Amb el record sempre viu del Pau hem completat un emotiu pilar on estrenàvem enxaneta, la Lucía, que amb només dues setmanes d'assaig ja ha fet el seu primer castell.

 

Foto: Rosa Arbiol.

Imatges

20220611_santjustdesvern_minyonsdelarboc_pd4_laure_keyla_lucia_rosaarbiol

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia