Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
13-09-2014
Barcelona
La Festa Catalana
Plaça de les Glòries a 2/4 de 7 de la tarda

Fitxa tècnica

3/7, 4/7(id), 2/6, 4/7, 3P4

Informació de la diada

La Festa Catalana és organitzada per l'oficina de turisme de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer la diversitat de la cultura catalana als turistes i visitants d'aquesta bella ciutat.

En aquesta oportunitat ens tocava alternar plaça amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Gegants del Clot.

Sortim de l'Arboç a 2/4 de 5 amb autobús i mig, amb la moral realçada i renovades forces després de reunir-la majoria de membres de la colla a l'auditori el dia 12 de setembre i conjurar a unir esforços per redreçar la temporada, que ens ho mereixem.

Ja a la plaça de les Glòries de Barcelona, puntualment a 2/4 de 7, com estava previst comença la Festa Catalana pel gaudi dels presents, i sorpresa pels turistes.

En primera ronda i com ja és costum per deixar els nervis de banda vam començar amb el 3/7 castell que ens assegura i transmet tranquil·litat per afrontar les rondes següents. Va ser un castell seriós segur, descarregat sense contratemps.

A la segona ronda ens enfrontàvem a un castell que se'ns havia mostrat esquiu dos dies abans però que volíem descarregar d'una vegada per totes. Cosa que no vam poder, en sí el castell va estar bé, encara que amb molts nervis, els quals es van traslladar als petits que ja tenint-lo a la punta dels dits, van decidir baixar i amb això semblava baixar una ombra sobre la colla, una ombra anomenada 4 de 7 que en els últims tres dies ho havíem intentat tres vegades sense aconseguir-ho. Sense temps per als dubtes es va decidir fer el 2 de 6, que no va tenir cap tipus de problemes per a ser descarregat i renovar la moral de la colla.

En tercera ronda vam tornar a pel 4 de 7, sabent que el tenim no podíem deixar-lo escapar, i amb més ganes que nervis descarreguem, i ara si ens traiem aquesta llosa que teníem a l'esquena en els últims dies, i ho celebrem com el que més.

Tancant l'actuació es van fer dos pilars de , i com a colofó ​​al dia es va fer un pilar de noies que celebraven el seu aniversari amb Ariadna (baix), Pili (Segon) homenatjada Leia (terç) i Jill (enxaneta) i homenatjada, entonant les gralles l'aniversari feliç i dedicat Rafa que també acomplia anys.

Com a anècdota del dia i per a bé de la colla en el viatge de tornada a l'Arboç es van escoltar moltes rialles i cançons a l'autocar, que esperem que segueixin en la resta de la temporada per al bé de tots i especialment de la colla .

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia