Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
11-09-2014
Badalona
Diada Nacional de Catallunya
Plaça de la Plana a les 12 del Migdia

Fitxa tècnica

P4, 3/7, 4/7(id), 2/6, 4/7(id), P4ps, P4

Informació de la diada

El dia 11 de setembre aquest any ens vàrem anar a Badalona, acompanyant a la colla local els Castellers de Badalona, i els castellers de la Vila de Gràcia, a la Plaça de la Plana.

Sortim des de l'Arboç puntualment amb poc més d'un autocar d'efectius, bastant pocs com per ser molt optimistes amb l'actuació del dia. Ja a la Plaça de la Plana de Badalona, puntualment va començar la diada castellera com a tancament dels actes locals en honor de la Diada Nacional de Catalunya.

L'ordre d'actuació de les colles va ser en primer lloc els amfitrions després els castellers de Gràcia i tancant ronda els Minyons de l'Arboç.

El primer castell escollit pel cap de colla va ser el 3 de 7, que vam poder descarregar, no sense patir bastant i gràcies a l'ajuda de les altres colles perquè estàvem molt justos d'efectius, potser la paraula a utilitzar seria escassos d'efectius.

Superada la primera ronda i amb més ganes que gent, enfrontem la segona on el castell escollit va ser el 4 de 7, castell que va pujar bé encara que una mica lent, cosa que potser va influir en els més petits i amb dosos col•locats i canalla amunt es va decidir donar marxa enrere i deixar el castell en intent descarregat. Per no perdre el torn de ronda i tornar la moral a la colla es va decidir per un 2 de 6, que no va presentar cap problema per ser descarregat.

Ja en tercera ronda vam tornar a provar el 4 de 7 amb igual resultat que en ronda anterior, i posant cara d'incredulitat en els membres de la colla perquè un castell que teníem com una de les assegurances se'ns havia tornat esquiu les ultimes vegades que ho hem intentat.

Per tancar actuació vam fer dos pilars de quatre, un d'ells aixecat per sota.

Després part de la colla va tornar a l'Arboç i una altra part va anar a Barcelona a participar en els actes de la "V" organitzats per l'Assemblea Nacional Catalana.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia