Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
16-08-2014
Vallmoll
Festa Major
Pl. Major a les 7 de la tarda

Fitxa tècnica

2d/7, 4/8, 9/7, 2P5, 6P4
4/7a(i), 3/7, 2/7(id), 4/7a, 4/7, P5
3/6, 4/6a, 4/6, 2P4

Informació de la diada

Els Minyons van actuar a Vallmoll, acompanyats de les rèpliques dels Gegants de L’Arboç, en Chabran i la Llúcia, que enguany celebren el seu 30 aniversari.

Ens trobem a la plaça amb les colles, Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca. Els Minyons van anar a Vallmoll amb les màximes intencions, d'inici hi havia un estat especial, doncs ja es sabia, que les intencions del Cap de Colla serien de màxims.

Es va sortir de 4 de 7 amb l’agulla, castell resolt amb polèmica, ja que el pilar sembla que no va quedar sol abans de la seva caiguda, i la solució va arribar més endavant perquè no es va considerar carregat. Es van calmar els ànims amb un 3 de 7 perfecte, com sempre.

En la següent ronda sense acotxar-se, en Josep M. va dir torre de 7 i tothom amb un somriure a la cara, a lluitar per aconseguir-lo. Es van col·locar dosos i els nens a l'alçada de quarts van dubtar i  el Cap de Colla, donà l’ordre de baixar. Es va aconseguir una molt bona prova per a la nostra Festa Major, en una setmana.

La següent ronda amb canvis en el pilar es repeteix el  4 de 7 amb l’agulla, sense problemes el quatre amb un segon molt jove, l'amic Andreu Font que a la posició de segons li a agafat la mida.

En tercera ronda un 4 de 7 i per finalitzar un pilar de 5, ja que si una diada de màxims com va predir el cap de colla i els Minyons del primer al últim van respondre.
Queden tres assajos per a la nostra diada més important, la de la nostra FESTA MAJOR, PER SANT JULIA, FALTA aquesta petita empenta.

ANIMS MINYONS ens veiem a la plaça.

La plaça de l'ARBOÇ perquè L'ARBOÇ S’HO VAL.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia