Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
09-08-2014
L'Arboç
Diada prèvia de la Festa Major
Plaça de la Vila, a les 7 de la tarda (19:00h)

Fitxa tècnica

3/7, 4/7(id), 4/7, 2/6, 4/6, P5, 2P4
5/6(id), 3/6a, 2/6, 4/6(id), 4/6, P4ps

Informació de la diada

Tarda perfecta per a una diada de castells.

Ens trobem a la plaça les dues colles, els Castellers de les Roquetes i els Minyons de l'Arboç.

S'inicia la tarda amb un 3 d 7 dels Minyons, castell de més confiança, sense problemes.

En segona ronda un quatre de set que va quedar en intent desmuntat per manca de confiança dels nens, no ho van veure clar. Es va repetir i sense problemes i el 4d7 es va carregar i descarregar.

En la següent ronda es va tirar una torre de sis perfecte, sense fissures.

Es muntà un tres de sis de noies amb moltes ganes, carregat i descarregat, poden estar orgulloses les nostres Minyones.

S'acabà amb vano de cinc ben defensat per tots els seus membres.

Els Castellers de Roquetes, colla que s'estrenava en la nostra històrica plaça, és una colla petita però amb un gran cor casteller, amb moltes ganes i amb bona formació; en primera ronda van fer un intent de cinc de sis que van desmuntar i van saber corregir i van tirar un tres de sis amb l'agulla molt ben defensat. el següent que van tirar els de la camisa grisa és el seu sostre, la torre de sis amb ofici i ben defensat; el castell triat per a la següent ronda va ser el quatre de sis va quedar en intent, però van tirar d'ofici i ho van repetir, quatre de sis carregat i descarregat.

Per finalitzar un bonic pilar de 4 per sota.

Els castellers de les Roquetes, tots els seus membres, tenen l'ànima cent per cent castellera, van tots a una i es nota que aviat, les seves metes seran més importants sens dubte.

GRÀCIES A TOTS PER AQUESTA DIADA.

Recordem a tots els Minyons que els assajos previs per a la nostra Festa Major seran a les 8 de la tarda, al nostre local: el dimecres 13 d'agost assaig general; el dilluns 18 d'agost assaig de canalla i tronc; el dimecres 20 d'agost assaig general i el darrer que es farà al carrer Major, serà el dijous 21 d'agost a les 10 del vespre i que si volem fer millors castells ens cal la presència de tots els membres per tal d'assolir noves fites. Us hi esperem! Us necessitem a tots!

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia