Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
01-06-2014
La Torre de L'Espanyol
Fira Tasta Fruit
Plaça de l'Ajuntament, 1 les 12:30 h

Fitxa tècnica

P4, 2/6, 4//6p(id), 3/7(id), 3/6, P4ps

Informació de la diada

El diumenge dia 1 de juny els Minyons actuaren a La Torre De L'Espanyol, a la Fira Tasta Fruit.

La sortida fou aviat , arribàrem després de dos hores d'autocar, només posar el peu a terra la acollida fou molt afectuosa per part dels veïns, que es trobaven en plena fira.

Els Minyons es disposaren a correspondre amb un primer pilar de 4 de salutació. En primera ronda vàrem aixecar una torre de 6 cag i desc , perfecte de mides i sense cap ensurt, la pinya era molt escassa.

En segona ronda un 4 de 6 amb pilar , que va quedar en intent desmuntat ,ja que l'enxaneta no va passar, quan era a l'alçada de dosos va tirar avall , l'acotxador va passar al pilar i es va poder descarregar el pilar sense cap problema.

En tercera ronda intent desmuntat de 3 de 7 , va passar el mateix ,el nostre enxaneta no tenia el dia, el castell estava perfecte de mides, i com es diu clavat , una postal .

La decepció va ser absoluta , per finalitzar pilar de 4 per sota amb l'enxaneta Montse, que no decepciona mai i essent molt petita. Es notaren a faltar membres molt importants al pont de dalt , de la nostra petita colla.

Tenim que donar les gràcies a tots els veïns per la seva acollida i col•laboració a les pinyes.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia