Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
31-05-2014
Mataró
Diada dels Valors Castellers
Pati del Café Nou, 18:30 h

Fitxa tècnica

P4, 2/6, 3/7(id), 4/7(id), 2P4

Informació de la diada

El dia 31 de maig, a la ciutat de Mataró es va organitzar la diada dels valors castellers. Amb l'assistència de deu colles castelleres.

Les colles participants van ser:

Castellers del Alt Maresme, Capgrossos de Mataró, Castellers de Santa Coloma, Colla Castellera Castellar del Vallés, Colla Jove Xiquets de Vilafranca, Salats de Súria, Torraires de Montblanc, Xics de Granollers, Xiquets de Alcover i Minyons de L'Arboç.

Sortim des de L'Arboç, amb pocs efectius de la colla. Les sortides d' aquest cap de setmana van ser contractades a última hora i part de la colla tenia compromisos adquirits en aquest cap de setmana.

La trobada va ser al Parc Central, des de on es va fer amb totes les colles na petita cercavila fins al Pati del Café Nou on es va fer la diada.

En primera ronda vam sortir amb una torre de sis, sense cap ensurt.

En segona ronda el castell triat va ser el tres de set, castell amb bona forma, sense presentar cap defecte amb la "cassola" ja al seu lloc, l' enxaneta no va passar trobant-se a l'alçada de dosos. Castell que es podia haver descarregat amb tota seguretat.

En tercera ronda el castell escollit va ser el quatre de set i es va repetir el mateix del castell anterior. Tancant l'actuació amb dos pilars de quatre alhora. Vam tornar a casa amb la sensació de que podíem haver fet alguna cosa més, tot i que faltaven efectius de rellevància a la nostra colla.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia