Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
15-08-2013
Manlleu
Festa Major
Plaça de Fra Bernardí, 2/4 de 7 de la tarda (18:30)

Fitxa tècnica

P4, 3/6a, 5/6, 4/6a, P5
P4ps, 7/6. 3/7, 5/6, P5

Informació de la diada

Aquest dijous aprofitant el dia festiu, vam anar a la Festa Major de Manlleu, una actuació fixa en el nostre calendari des de fa anys, i una plaça amb molt bon record, la torre de set carregada l'any 2006, la primera d'aquesta etapa dels Minyons.

Sortim a dos quarts de quatre de la tarda amb autocars, sent realment pocs efectius, potser pel pont festiu, potser per les vacances, la veritat és que a una setmana de la festa major, era bastant justa la presència d'efectius a la colla.

Ja a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu i davant l'Ajuntament a les sis en punt començava la Diada amb la presència de la colla local, els Nyerros de la Plana i nosaltres, els Minyons de l'Arboç.
Després dels pilars de salutació a plaça, el nostre va ser un pilar de quatre aixecat per sota, i ja en primera ronda, ens vam disposar a treballar tots els efectius presents, el cap de colla es va decidir per un set de sis, castell amb una estructura semi neta, molt segur i ràpid en la seva execució en el qual es va tractar d'aprofitar al màxim a les camises present; va ser un castell bonic.

Ja en segona ronda no podíem deixar la plaça sense un castell de set, i tenint com a política fer com a mínim un set a cada actuació vam optar pel tres de set, el castell que tenim més en forma i com a tal, va sortir perfecte, un castell molt ben executat malgrat la poca gent, sòlid, ben plantat, gent no habitual en diferents posicions que no va permetre que s'estranyés als habituals.

En tercera ronda, el castell escollit va ser el cinc de sis, semi net com el de la primera ronda, i que no va presentar cap problema per ser descarregat, acabant l'actuació amb un pilar de cinc.

Vam tornar a casa contents amb una diada relaxada i pensant que la setmana que ve és la nostra Festa Major, pensant la nostra actuació a plaça del proper diumenge.

Segons paraules del Cap de Colla, la intenció és dur a plaça el set de set i el cinc de set, tot i que queda en cartera el poder fer el tres o el quatre de vuit, que anirà en funció dels assajos i de com estigui la colla el mateix diumenge al matí.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia