Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
28-07-2013
St. Vicenç dels Horts
Festa Major
Plaça de la Vila, 12 del migdia

Fitxa tècnica

P5 3/8, 4/8, 5/7, V5
P4 3/6, 5/6, 4/6a, P4ps 2P4
P4 3/7(id), 3/7, 4/7, 4/6a, P4ps, P4

Informació de la diada

Aquest cap de setmana era Festa Major a Sant Vicenç dels Horts, l'actuació castellera estava prevista pel diumenge al migdia, però per a un grup de castellers dels Minyons de l'Arboç va començar des de dissabte a la tarda que van anar a gaudir del “corre quintos” en companyia dels Carallots.

Diumenge a les 10 del matí vam sortir en autocar des del poliesportiu de l'Arboç; en arribar a Sant Vicenç dels Horts ens dirigim a la plaça de la Vila, a reunir-nos amb la resta de la colla per fer-nos una foto de família abans de començar l'actuació.

La tercera colla participant a la diada era la Colla Joves dels Xiquets de Valls, els torns d'actuació de les colles va ser, Els Carallots primers, seguits de la colla Joves i tancant ronda els Minyons.

En primera ronda vam sortir amb el nostre castell més segur el tres de set, que encara que no ho carreguem en un primer intent, va ser una prova seriosa per posar-li un pis més ja que els segons habituals van quedar a terra i en el seu lloc van pujar els terços, el castell va estar molt bé en tot moment amb la canalla tota dalt, l’enxaneta es va penedir a última hora, però de ben segur s'hauria descarregat. Immediatament repetim el castell ara si, amb els segons en el seu lloc i canviant enxaneta descarregant-lo sense cap problema.

En segona ronda el cap de colla es va decidir pel quatre de set, un castell que se'ns havia ennuegat la setmana passada a Palafrugell, aquest cop si, un castell ben agafat de mesures, segur, sense ensurts, es va descarregar còmode i sense dificultats.

És bo recordar que en ambdós castells es va optar per un pom de dalt no habitual ja que ens faltava alguna canalla i es van haver de col·locar peces que habitualment van un pis més avall.

Ja en tercera ronda es va decidir per un quatre de sis amb agulla, semi net, els baixos sense crosses, segons joves, en prova, preparant-se de relleu per als una mica més grans de la colla; el castell va patir una mica més per nervis que per altra cosa, però descarregat sense més problemes, tancant actuació amb un pilar de quatre aixecat per sota, i un pilar de quatre.

L’actuació es va acomiadar amb un pilar de quatre de germanor format per membres dels Carallots i del Minyons.

Després, els Carallots van fer un obsequi al Cap de Colla dels Minyons, agraint l’ajuda prestada i la bona sintonia existent entre ambdues colles castelleres; a posteriori, es va fer una foto conjunta de les dues colles i tornada a casa contents per haver pogut gaudir d'una bona diada.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia