Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
19-09-2010
Tiana
Festa Major

Fitxa tècnica

P/4, 4/7, 5/6, 4/6a, P/5, P/4(balcó)
P/4, 5/6, 4/7, 3/7(id), 4/6a, P46(c), P/4
3/7, 4/7(id), 4/7, 5/6, P/5

Informació de la diada

El millor quatre de la temporada
Text: Jordi-Enric Pàmies Mesa

La colla va començar l'actuació a la bonica i tranquil·la ciutat de Tiana amb un pilar de quatre de salutació a les autoritats. A primera ronda, l'equip tècnic va decidir tirar un tres de set que va presentar una forma més que correcta i que es va descarregar sense problemes. A segona ronda, i amb la vista posada ja a l'intent de quatre de vuit de Vilanova, es va plantar un magnífic quatre de set de postal, del sque no es mouen i que semblava de colla gran. Va ser probablement el millor quatre de set de la temporada, ja que fins i tot es podia haver intentat seminet o qui sap, net del tot.
Després d'aquella injecció de confiança, la colla va descarregar un bonic cinc de sis amb el pilar, que va servir per fer colla i fer pujar castellers no tan habituals. La colla va tancar l'actuació amb un pilar de cinc ben bastit. Pel que fa a les altres colles, els Castellers de Badalona van descarregar un quatre de set, que també van completar els Castellers de la Sagrada Família. Després d'una bona diada i un gran ambient on la canalla va aprofitar per fer escalada en un mur de la plaça davamt de la sorpresa de la gent que passejava. Vam tornar cap a casa satisfets de la feina i de formar part dels Minyons de l'Arboç.

Imatges

TIANA1TIANA2

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia