Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
30-06-2013
Calafell
Festa Major de St. Pere
Passeig Sant Joan de Déu (Calafell Platja), a les 5 de la tarda

Fitxa tècnica

4/7a, 2/7, 4/7, P5
3/7, 4/7(id), 4/7, 2/6, P5 i 2P4

Informació de la diada

Celebrant la festivitat de Sant Pere, al passeig marítim de Calafell acompanyats pels Nens del Vendrell, ens vam presentar diumenge a les cinc de la tarda els Minyons de l'Arboç, amb ganes de passar una bona tarda i continuar amb la preparació de la resta de la temporada, que ja entra en la seva etapa més moguda com són els mesos d'estiu en els quals tenim major nombre de sortides.

Amb alguns dubtes entre membres d'ambdues colles amb l'hora d'inici de la diada, prevista per iniciar-se a les cinc de la tarda, però com ja s'està convertint en costum en les últimes sortides, vam començar amb un petit retard.

En la primera ronda vam obrir torn amb un tres de set, un castell que el podem anomenar castell insígnia, perquè li tenim molt ben presa la mida i que està demanant un pis més, castell emprat per trencar gel i matar els nervis que es puguin tenir a l'inici de l'actuació, molt segur i tranquil descarregat sense cap tipus de problemes.

En segona ronda es va optar per un quatre de set, llevant-li prou pes per preparar un pis més, en el primer intent va caldre tirar enrere sense carregar, però després d'un parell d'ajustaments es va intentar de nou i va ser descarregat sense dificultats. En aquesta estructura es va provar gent en pisos de terços i quarts, pensant en el quatre de vuit, que esperem poder descarregar aquesta temporada.

En tercera ronda ens plantem amb una torre de sis, amb segons a terra, un castell pràcticament net en preparació del pròxim repte que serà la torre de set, la qual tenim bastant treballada i que en un principi ens agradaria estrenar a la Festa Major de Banyeres.

Amb la torre de sis descarregada de la tercera ronda, vam tancar l'actuació amb un pilar de cinc i dos pilars de quatre, fent un recordatori a tots els integrants de la colla perquè assisteixin tant als assajos com a les actuacions, necessitem de tots els membres per preparar l'etapa més forta de la temporada.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia