Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
12-09-2010
Terrassa
Diada Emili Miró

Fitxa tècnica

5/7, 2/8f(c), 4/7a, 2P/5
3/7, 4/7(id), 4/7, 5/6, P/5
5/7, 4/7a, 3/7a, P/5
4/8, 5/7, 4/7a, P/5

Informació de la diada

Una gran actuació de colles petites
Text: Jordi-Enric Pàmies Mesa

Els Castellers de Terrassa, els Minyons de l'Arboç, els Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus es van reunir al Raval de Montserrat en motiu de la diada commemorativa en record d'Emili Miró, fundador de la colla terrassenca més petita.

Els Minyons de l'Arboç van obrir l'actuació amb un bonic tres de set que es va descarrregar sense gaires problemes. En segona ronda, es va atacar el quatre de set, que es va desmuntar perquè s'havia obert massa. Poc més tard, es va repetir castell i es va tornar a tirar el quatre de set. Tot i la indecisió de la canalla, que va estar a punt de tirar avall, l'escalf de la plaça els va esperonar i van coronar el castell, que es va descarregar amb l'empenta de tota la colla i els ànims de la plaça. Va ser, sens dubte, el castell més aplaudit pel públic sense tenir en compte preferències o colors de camisa. A tercera ronda, es va tirar el cinc de sis, que es va completar sense problemes destacables. Per acabar una bona actuació, es va descarregar un altre pilar de cinc.

Pel que fa a la resta de colles, els Castellers de Terrassa van carregar el dos de vuit amb folre amb moltes dificultats tècniques per bastir-lo, especialment al tronc. Els Nens del Vendrell van descarrregar el cinc de set i els Xiquets de Reus van descarregar un treballat quatre de vuit. Cal destacar el bon ambient a plaça i la bona assistència de públic en un indret ampli i difícil de veure ple de gent si no és que, esclar, hi actuen els Minyons de Terrassa i s'hi tiren grans castells, com el darrer tres de deu carregat en la seva diada i únic de la temporada que ja ha acabat.

Imatges

TERRASSA1 TERRASSA2

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia