Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
11-09-2010
Montblanc
Festa Major

Fitxa tècnica

2P/4, 3/6, 4/6, 2/6(c), 2P/4
P/4, 3/7, 4/7, 5/6, P/5
P/4, 4/6, 3/6, 4/6a, 2P/4

Informació de la diada

Bona represa després de festa major
Text: Jordi-Enric Pàmies Mesa

Els Minyons de l'Arboç van seguir en la seva línia de progressió de cara al final de temporada i, després del merescut descans de festa major, va anar a Montblanc disposats a fer la millor actuació possible amb els castellers que en cada diada es puguin tenir, Malgrat que no va ser una sortida amb molta gent, la colla va complir de manera professional. Va començar l'actuació amb un pilar de quatre de salutació com manen els cànons castellers.

A primera ronda es va tirar el tres de set, el millor castell d'aquesta temporada, en general, per asserenar els ànims i anar tancant l'actuació sense sorpreses. A segona ronda, es va optar pel quatre de set, un castell que la colla sovinteja moltes vegades de cara a l'intent de quatre de vuit que estava previst per a final de temporada. A tercera ronda, un cinc de sis va completar una actuació on es va complir. La colla va tancar l'actuació amb un pilar de cinc que es fa molt més sovint que altres temporades. A l'actuació, hi van participar també els Torraires de Montblanc i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Les dues colles tarragonines van haver de fer actuació de castells de sis per manca d'efectius. Va ser una sortida on la colla, sense fer soroll, va complir perfectament amb els objectius que s'havien marcat en una data tan assenyalada com la nostra festa nacional, l'Onze de Setembre.

Imatges

montblanc1montblanc2

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia