Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
21-08-2010
L'Arboç
Dissabte Festa Major
Cercavila, a 2/4 de 6 de la tarda i Plaça de la Vila, a les 9 del vespre

Fitxa tècnica

3/6, 11P/4 (no simultanis), P/4ps, 2/6, P/4cam(c)
P/4cam, 3/7, 4/7, 4/7a(i), 2/6, P/5

Informació de la diada

Amb alegria, que estem de Festa Major
Text: Jaime Bueno Sánchez

El quart diumenge d’agost ja ha arribat, i juntament amb les festes, danses i actuacions, estem els Minyons.

Dissabte casteller dia 21 va començar amb una cercavila a 2/4 de 6 de la tarda, on vam descarregar un 3de6, 2de6, un pilar de 4 per sota, i onze pilars de 4 no simultanis.

En arribar al carrer major i després de les altres exhibicions del Seguici Festiu de l’Arboç els castellers alçarem les nostres construccions assajades.

El fet curiós és el poc públic que es va quedar fins al final de la actuació, degut potser a que s’havien anul·lat els focs d’artifici o per la mateixa crisis que està assotant el país.

Així doncs, ens enfrontàvem a una actuació “en solitari”, sense ajuda del públic com en anys anteriors. Després del pilar de 4 caminant per entrar a plaça, vam iniciar la actuació amb el 3de7 com és habitual. Una construcció que tenim molt ferma aquest any i que ens dona la suficient confiança per afrontar nous reptes.

En segona ronda vam descarregar un 4de7 “mogudet” a nivell de quarts. En aquest cas el repte del dia era repetir el gamma extra que ja vam descarregar el 8 d’agost, el 4de7 amb l’agulla, que ens va caure prematurament a la entrada de l’enxaneta cedint per pisos inferiors. Una caiguda que va fer molt de mal anímic, i que ens va fer retornar als castells de sis en la nostra pròpia població. Per retornar-nos la confiança, el cap de colla no va voler sortir de plaça sense el pilar de 5.

Nervis potser de la gran cita de l’endemà?

Sort Minyons!

Imatges

arbocdis1arbocdis2

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia