Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
08-08-2010
L'Arboç
Castells a plaça
Plaça de la Vila, a 2/4 d’1 del migdia

Fitxa tècnica

3/7, 4/7a, 4/7, P/5, 2P/4
4/6a(id), 4/6a(id), 2/6, 4/6a, P/5, 4P/4

Informació de la diada

La perseverança premia els Minyons
Text: Jaime Bueno Sánchez

L’exhibició va començar a dos quarts d’una del migdia a la Plaça de la Vila d’un 8 d’agost calorós, un dia per a recordar aquesta temporada. On vam compartir plaça amb els Nois de la torre, que venien d’intercanvi.


Els Minyons vam fer els deures i de quina manera, el bon treball en col·lectiu va donar els fruits. Si els Minyons no havíem descarregat dos castells de set en una mateixa plaça des del 14 de juny en la nostra VII Diada dels Minyons aquest cop no tan sols ho vam aconseguir sinó que a més a més aconseguim descarregar el primer castell de gamma extra de 7 de la temporada, el 4de7 amb l’agulla molt treballat, però amb garanties.

Aquest 4de7a es va treballar des de bon començament per una mala quadratura però que els castellers de tronc van saber defensar. El castell va patir durant la desmuntada a nivell de segons. A mesura que l’estructura del quatre es va anar desmuntant, la plaça va poder gaudir de l’agulla, ni el canvi d’enxaneta obligat va fer caure el pilar que van salvaguardar de valent els castellers.

Amb aquest castell de gamma extra, el 3de7 i el 4de7 que el van acompanyar queden eclipsats.

Des de fa un mes enrere hem anat de menys a més, i això vulguis o no és motiu d’alegria, de constància i superació per part d’aquesta petita agrupació. Poc a poc tornem a ser els que havíem estat sempre, escalant posicions en el rànking casteller.

Per acabar la diada, un pilar de 5, el número 170 en la llista personal d’en Paco Marín, que el para a nivell de segon.

En una paraula, una diada  “perfecta”, que feia temps que la buscàvem.

Sí, sí, sí!

Festa i alegria , FELICITATS Minyons!

Imatges

arbocdia81arbocdia82

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia