Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
18-07-2010
Sant Jaume dels Domenys
Vigilia Festa Major
Carrer Nou (davant la Societat), a la 1 del migdia

Fitxa tècnica

4/6a, 2/6, 3/7(id), 5/6, P/5, 2P/4

Informació de la diada

Retomant el vol
Text: Jaime Bueno Sánchez


En ple estiu l’activitat castellera augmenta i les colles tenen més actuacions. El passat 18 de juliol en motiu de la Vigília de la Festa Major de Sant Jaume el públic va poder gaudir veient les agrupacions de ball de bastons infantil de Llorenç del Penedès i de Sant Jaume del Domenys, a més a més de la nostra exhibició castellera, on hi vam actuar davant del bar “La Societat”. A nosaltres ja ens va bé que tinguem més rodatge de cara a la nostra Festa Major ja que hi queda menys d’un mes.

Els arbocencs ens retrobem amb el 5de6, que aconseguim descarregar després d’un intent a Banyeres i d’un intent desmuntat al Càmping Roda.

Aquesta actuació ens ha marcat un punt d’inflecció esperat. Vam fer una bona prova de castell de set, un 3de7 que tenia molt de mèrit perquè actuàvem en solitari i que no va poder descarregar-se per una forta batzegada a nivell de quarts tot just quan passava l’anxeneta. El 5de6 va anar acompanyat d’un parat 4de6 amb agulla que obria plaça i d’una torreta de sis.

Què podríem dir de la ronda de pilars? Doncs, aquest any un déu. Els pilars de 5 es compten per actuacions, perquè allà on anem, el descarreguem.

Felicitats pel bon treball, ànims Minyons!

Imatges

santjaume1

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia