Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
10-07-2011
Banyeres del Penedès
Festa Major
Plaça de l'Om, a la 1 del migdia

Fitxa tècnica

3/7, 4/7, 5/6a, V/5
4/7a, 5/7(i), 3/7, 4/7, P/5, 2P/4, P/4ps
3/7, 4/7(id), 4/7, 2/6, 2P/4

Informació de la diada

Trencant la maledicció de la plaça
Text: Jaime Bueno Sánchez

Com és tradicional la exhibició castellera de la Festa Major de Banyeres del Penedès compta amb les colles castelleres dels Bordegassos de Vilanova, Els Nens del Vendrell i els Minyons de L'Arboç. Per a nosaltres és una plaça difícil perquè des del 2007 fins ara no havíem pogut trencar la maledicció que hi havia en la Plaça de l'Om. Una maledicció que feia que desmontéssim i carreguéssim castells de set pisos, fins i tot que caiguéssim de castells de sis pisos!, sense comptar pilars de cinc caiguts prematurament.

No obstant això aquest any vam sortir d'aquesta plaça sense caure i amb els objectius complerts trencant així el sortilegi.

Vam enlairar els mateixos castells fets dues setmanes abans a Sant Pere de Ribes, descartant el 5de7 per vacanses d'algun casteller de tronc. Sense cap problema els castells de set de gamma bàsica realitzats finalitzant amb el primer vano de cinc de la temporada.

Enhorabona Minyons!

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia