Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
02-07-2011
Priorat de Banyeres del Penedès
Casament
Restaurant Priorat de Banyeres

Fitxa tècnica

P/4, P/4, 5/6(i), 3/6, 2/5, P/4

Informació de la diada

Bassa ets un crack
Text: Jaume Ventura Jané 

 “Bodas, bautizos y comuniones”, actuació el passat dissabte dia 2 de juliol amb motiu d’un casament d’una filla de l’Arboç l’Eva Bassa amb el seu “manso”. Vàrem ser contractats pel tiet de l’Eva el Salvador Bassa, amic, casteller i minyó fidel de l’any 2010. Aquestes actuacions és on s’aprofita per fer pujar els que no son titulars i fer povar tota la canalla possible. Vam arribar al restaurant a 3/4 de 7 de la tarda i mentre esperavem als nuvis vam fer un pilar de 4 per que en Salvador agafes bé la posició.

L’actuació va ser molt lluida i llastima del 5/6 que va caure per la part de dalt. Vam començar amb un explendit i de professional pilar de 4 on a segons hi anava en Salvador Bassa, pilar molt aplaudit pels assistens al casori. Vam continuar amb el malograt 5de6 que tot i que ningú es va fer mal, la canalla es va espantar una mica. Continuarem amb un 3de6 parat com una foto que va ser ovacionat pels nuvis, deprés un 2de5 i per acabar un pilar de 4. En acabar l’actuació felicitació pert part dels nuvis i refrigeri per tota la colla.

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia